Legutóbbi hozzászólások

  Kategória

  Szolgáltatások

  • Pályázatírás
  • Projektmenedzsment
  • Finanszírozás
  • Projekt kommunikáció
  • Energetikai beruházások

  Pályázatírás sikerdíjban, fix díj nélkül

  Felkutatjuk és megnyerjük a pályázatokat

  Megkeressük ügyfeleink számára a vállalkozás fejlesztéséhez szükséges anyagi forrást biztosító EU-s pályázatokat, és a támogatást meg is szerezzük önnek. Ha csak azt tudja, mely területeken szeretné vállalkozását fejleszteni, de konkrét ötlete nincs ennek megvalósítására, akkor is bátran fordulhat hozzánk. Felkutatjuk a témába vágó pályázatokat, és olyan fejlesztési tervet dolgozunk ki, amely lehetővé teszi, hogy cége megpályázhassa az adott forrást.

  Több mint 95 százalékos nyerési arány

  Többéves pénzügyi, jogi és projektmenedzseri tapasztalattal rendelkező szakértői csapatunk több mint 97 százalékos nyerési aránnyal dolgozik. Segítségünkkel önnek mindössze egy projekt ötletre lesz szüksége ahhoz, hogy cégével egyre nagyobb sikereket érhessen el – a többi a mi feladatunk.

  Bízza ránk a munkát: kérje szakértőink segítségét most!

  Projektmenedzsment

  Segítünk a projekt kidolgozásától annak fenntartásáig

  A sikeres pályázatírást követően a munka jelentős részét a projekt lebonyolítása, a projektmenedzsment teszi ki, amely komoly adminisztrációs terheket jelent a pályázó számára.

  Projektmenedzser szakértőinkkel komplex megvalósítási tervet készítünk, és támogatjuk vállalkozását a projekt ötletétől annak megvalósításán át egészen a fenntartásig.

  A pályázati forrás lehívásához szükséges dokumentumokat, jelentéseket és elszámolásokat szakszerűen elkészítjük, így Ön nem kockáztatja a támogatását, projektjének sikerét .

  Finanszírozás

  Segítünk a megfelelő projekt finanszírozási formák felkutatásában 

   

  A pályázati projektek megfelelő finanszírozása és likviditása érdekében különböző visszatérítendő, kedvezményes beruházási hitelkonstrukciók felkutatásában és igénylésében teljes körű segítséget nyújtunk ügyfeleink számára.

  Projekt kommunikáció

  Tájékoztatás és nyilvánosság

  Az európai uniós forrásokból megvalósuló projektek során kötelező tájékoztatási kommunikációs tevékenységek megvalósításában komplex, az adott projektre szabott szolgáltatásokat kínálunk.

  A kötelező kommunikációs tevékenységeket kívül teljes körű online és offline marketing szolgáltatásokat nyújtunk igény szerint Ügyfeleinknek.

  Energetikai beruházások

  Energetikai beruházások

   

  Európai uniós pályázatok keretében megvalósuló energetikai beruházások műszaki előkészítésében és műszaki menedzsmentjében, engedélyezési és kiviteli tervdokumentációk elkészítésében, valamint a megfelelő kivitelető vállalkozó megpályáztatásában és kiválasztásában állunk ügyfeleink és partnereink rendelkezésére.

   

  Ingyenes szolgáltatásaink

  Pályázatfigyelés
  Pályázati előminősítés
  Személyes tanácsadás
  Finanszírozási terv készítése
  Megfelelő szállító és projektpartner ajánlás

  Pályázati előminősítés

  Töltse ki ingyenes, online pályázati előminősítő űrlapunkat.

  A kiértékelést követően kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot és részletes tájékoztatást adnak a finanszírozási lehetőségekről.

  Tovább