Legutóbbi hozzászólások

  Kategória

              

  Küldetésünk

  Ügynökségünk azzal a céllal jött létre, hogy segítséget nyújtsunk a magyar vállalkozások versenyképességének növelésében, teljes körű szolgáltatásokat kínáljunk a mikro-, kis- és középvállalkozásoknak fejlődésükhöz.

  Teljes körű szolgáltatás

  Az ügyfélnek csak egy ötletre van szüksége, a többi a mi dolgunk. Támogatást, finanszírozási forrást szerzünk a projektötlethez, illetve felügyeljük, végigkísérjük annak megvalósítását és fenntartását.

  Ha pedig konkrét terv sincs, csak egy irányvonal, kidolgozzuk Mi a projektötletet, és a koncepciót, hogy vállalkozása sikerrel indulhasson a vissza nem térítendő vagy visszatérítendő támogatások elnyeréséért.

  A sikeres pályáztatást követően a projekt pénzügyi és fizikai lebonyolítását végigkísérjük, így meggyőződhet róla, hogy a támogatási kifizetések időben érkeznek meg számlájára, nem kockáztatva a projekt sikerességét.

  Bővebben

  Miért az EU Centrum?

  Nyertes pályázataink aránya95%
  Ingyenes pályázatfigyelés és előminősítés100%
  Sikerdíjas pályázati konstukciók100%
  Ügyfélorientáltság100%

  Partnereink

  Értéket teremtünk

  Nem sablonos megoldásokat, hanem kifejezetten az Ön cégére szabott finanszírozási lehetőségeket kínálunk, javaslatainknak köszönhetően nem csak időt és energiát, hanem jelentős költségeket is megtakaríthat, amelyet szintén visszaforgathat vállalkozása fejlesztésébe. Ha szeretné optimalizálni cége kiadásait, és a lehető leggyorsabban hozzájutni a vállalkozás fejlődéséhez szükséges forrásokhoz, tájékozódjon szolgáltatásainkról, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Kapcsolat

  Ügyfeleinktől

  Az EU Centrum szakértő csapatával több éve dolgozunk együtt vállalkozásfejlesztési, valamint K+F projektetek menedzsmentjében, lebonyolításában. Szakértelmük nélkülözhetetlen volt ahhoz, hogy a rendkívül bonyolult pályázati, adminisztrációs követelményeknek meg tudjunk felelni és a projekteket sikerrel le tudjuk zárni.

  Lőrincz István, Szabotherm Kft.

  Az új kunhegyesi telephelyünk létrehozásában nyújtott komplex segítséget az EU Centrum a pályázat sikeres megírásával és a projekt megvalósításában való aktív közreműködésével. A megfelelő pénzügyi ütemezéseknek és projektmenedzsmentnek köszönhetően gördülékeny támogatási finanszírozással tudtuk a projektet megvalósítani. Bízom benne, hogy lehetőségünk lesz még együtt dolgozni további projektekben is.

  Nagy Antal, Antkar Kft.

  Fiatalos, rugalmas csapatukkal együttműködve egyszerűen és hatékonyan tudtuk megvalósítani pályázati projektjeinket. Pályázatainkat a fenntartási időszak alatt is, a határidőket betartva követik nyomon, ezzel sok időt és plusz munkát megspórolva cégünknek. A közös munka során szerzett tapasztalataink alapján bátran ajánljuk az EU Centrummal való együttműködést más vállalkozások számára is, akiknek fontos, hogy projektjük szakértői kezekbe kerüljön már a projekt tervezési szakaszától kezdve.

  Fáy Miklós, Falfűtés Rendszer Kft.